POKY'S

POKY'S Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 216 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poky's. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 7:23 Fast, tasty and friendly. Thank you!
24 jun 2022 om 20:15 Voor de tweede x hier besteld,vandaag spande de kroon wat betreft bezorgtijd 110min.Na een uur,dus 18.55 uur,zou het eten komen,werd 50 minuten later.Geen wasabi en sojasaus bijgeleverd.Jammer want het eten is heel lekker.Volgende x ander restaurant
21 jun 2022 om 0:09 Altijd lekker en zeer vriendelijk personeel!
20 jun 2022 om 19:40 Top kwaliteit !!!
18 jun 2022 om 20:30 Het duurde lang. Werd wel netjes gebeld toen ze de deur uit gingen, en aan de deur nogmaals excuses. Kwaliteit van het eten vond ik ook niet zo geweldig. Ben het beter gewend. Was de eerste keer dat ik hier besteld heb.
18 jun 2022 om 12:39 Hey duurde eigenlijk twee uur maar dat was geen keuze…..
17 jun 2022 om 21:39 Helaas was 1 gerecht niet geleverd en ze waren 40 min te laat. De Powkybowl was lekker.
13 jun 2022 om 22:52 Bezorgtijd van 1:45.
13 jun 2022 om 19:58 Sneller dan verwacht! Eten was goed wel iets minder dan ik gewend ben van pokys
13 jun 2022 om 15:44 Top kwaliteit,een echte aanrader!
11 jun 2022 om 20:23 Ruim binnen de tijd bezorgd, netjes bezorgd en goed bereid!
10 jun 2022 om 23:50 Aanrader!!!!